2016. január 21., csütörtök

Hideg eper krémleves



A nyári hőségben minden nap más gyümölcsből készítek levest, ilyenkor egyébként is nagyobb a friss gyümölcs választék. Jelen esetben epret sikerült szereznem normális áron, és igaz, hogy az év nagyobb részében azért hozzá lehet jutni, de nyáron nem csak szép, hanem finom, édes is. Főzés nélkül, 10 perc alatt készült ez a leves, tehát bonyolult és időigényes receptre kell alant számítani.

Hozzávalók:

600 g eper megmosva, megtisztítva
400 ml kókusztejszín
200 ml víz

A hozzávalókat összeturmixoljuk, és ha ebédig - vacsoráig van időnk, hűtőben tároljuk. Majd jó étvággyal fogyasztjuk.


0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése

 

Etetem a családom © 2010

Blogger Templates by Splashy Templates