Mivel sem a gyerekek, sem én nem szeretjük a csípőset, ezért mexikóitlanítottam, bár a fokhagyma miatt így is húzták a szájukat. Sült húsokhoz, kerti partira, snack mellé, vagy csak magában is nagyon finom.
Hozzávalók:
1 nagy, piros, vastag húsú paprika
1 nagy, zöld, vastag húsú paprika
3 nagy paradicsom
só
1-2 gerezd fokhagyma
4-5 kanál extra szűz olivaolaj
A paprikákat természetesen variálhatjuk, tehát használhatunk nem csak édeset, de csípőset is, vagy csak azt.
A zöldségeket nagyon apró kockákra vágjuk, egy tálban az olivaolajjal, kevés sóval, és a rányomott fokhagymával lazán összekeverjük.
Ha nincsen finnyás közönségünk, apró kockára vágott lilahagymát is adhatunk hozzá.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése